Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap

Takáts Eszter duó - 2023. október 3. 17.00 óra

Kedves Zenerajongók! Takáts Eszter és Molnár Zoltán lesz a vendégünk, az Országos könyvtári Napok programsorozatunkban október 3-án, 17.00 órakor. Megemlékezünk a zene világnapjáról is, és bemutatjuk a Jönnek csodák című albumot.
<< Fülbemászó dallamok, amelyek egy 60-as évekbeli táncdal fesztiválon is tarolnának. A 70-es évek Sebő és Kolinda-féle világzenés áthallások. Jó szövegek, amelyek egy 80-as évekbeli alternatív klubban is érvényesülnének. Népies beütések, amelyek egy folkos buli vendégeivel elhitetnék, hogy népdalt hallunk. Igen, talán a népdalokhoz áll a legközelebb ez az egyáltalán nem népzenés album, azzal, hogy tiszta. A trendi zenék korában egy ilyen időtlen anyag simogató, frissítő hatással bír, kinyitja lelkünket.
Ilyet tesz az emberrel a nagyváros távolsága és a természet közelsége. Hallgatjuk a lazán folyó zenét, belénk ívódnak az egyszerű dolgokról egyszerűen, de költői módon szóló szövegek és elképzeljük Esztert a zalai faluja határán, réten ülve gitárjával, fülig érő mosollyal. És „Nincs több kirakat, csak a szerelem”. >>

Az albumról további információ ITT olvasható.

A rendezvény ingyenes.
Szeretettel várjuk programunkon! 
 


Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap