Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap

Irodalmi önismereti tréning - tájékoztató előadás

 

A foglalkozásokat Kajtár Krisztina okleveles irodalomterapeuta, magyar nyelv és irodalom szakos tanár, ALTC coach, tréner tartja.

 

A Képmás másképp önismereti tréning az irodalomterápia eszközén alapul. Az irodalomterápia egy művészetterápiás módszer, személyiségfejlesztő foglalkozásNem pszichoterápia vagy pszichológusi tevékenység.
A csoportban résztvevők életkoruknak megfelelő szövegeket olvasnak, illetve ehhez kapcsolódó kreatív feladatokat végeznek a foglalkozásvezető irányításával. A szöveg egy kiindulópont ahhoz, hogy elinduljon a segítő beszélgetés, aminek középpontjában a résztvevők, a középiskolás korosztály problémáállnak.
foglalkozások hatására a diákok önismerete mélyül, fejlődik önálló gondolkodásuk, problémamegoldásuk és szociális képességeik terén is pozitív változások érhetők el.
 
További tájékoztatáés regisztráció:
kajtar.krisztina.ev@gmail.com
A foglalkozásokra  2024. január 26-ig lehet regisztrálni.
 
A módszerről ingyenes tájékoztató előadás hallgatható meg a könyvtárban 2024. január 18-án 17.00 órakor, melyet Kajtár Krisztina tart. Minden érdeklődőt (diákokat, szülőket, pedagógusokat) szeretettel várunk.
 

 


Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap