Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap

Folyóiratajánló - 2020. július

A lapszámok a könyvtárunkban elérhetők és a legfrissebb számok kivételével 7 napra kölcsönözhetők

 

IPM - Interpress Magazin 

A Gondolkodó Ember Lapja Érdekességek múltról, jelenről és jövőről, szakértők tollából - a Te nyelveden.

A 70-es évek egykori sikermagazinja, az Interpress Magazin 2002 óta új köntösben, de változatlanul izgalmas tartalmakkal jelenik meg minden hónapban.

A szerkesztőség kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden tudományterületnek helyet adjon a lapban, így jelen van a természettudomány, történelemtudomány - benne ókori és újkori történelem -, pszichológia, társadalomtudomány, bölcsészettudomány és az orvostudomány is. A magazin állandó rovataiban környezetkultúrával, képzőművészettel, nyelvészettel, infotechnológiával, építészettel, illetve a legfrissebb tudományos hírekkel is foglalkozik. (forrás)

 

 Aktuális szám 3. ÉVEZRED

 

A 3. ÉVEZRED az IQ Media Kiadó által 2004.májusa óta megjelentetett tudományos, ismeretterjesztő havilap. Tudományos és szórakoztató hangvételével a tudomány és a technika világába kalauzolja olvasóit, betekintést engedve a legújabb kutatások és fejlesztések eredményeibe. A gondosan összeállított tematika az emberi tudomány összes területét felöleli, és egy szakértői bizottság segítségével hiteles és naprakész információkat olvashatunk. (forrás)

 

 

 

 

Ötletmozaik 

 

Ötlet Mozaik

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin. (forrás)

 

 

 

 

 

 

 

Magyar Horgász Magazin

A Magyar Horgász havonta megjelenő színes magazin. A MOHOSZ (Magyar Országos Horgász Szövetség)1947 januárjában indította el a „Magyar Horgász" című folyóiratot, amely célul tűzte ki a horgászkultúra terjesztését, a horgászati élet híreinek ismertetését. A 2015-ben tartalmilag és formailag megújított, majd terjedelmileg is kibővült Magyar Horgász Magazin ma az egyik legnagyobb hazai nyomtatott havi megjelenésű szabadidős sajtótermék, amelynek a Szövetség a felelős kiadója is. (forrás)

 

 

 

Digitalstand: újság előfizetés, digitális magazinok - Digitális ...

 

 

A Diéta és Fitnesz kéthavonta megjelenő életmód magazin nőknek. Egyre többen vannak azok, akik tenni szeretnének az egészségükért, és a magazin ebben segít olvasóinak. Diétákat, recepteket, edzésformákat és életvezetési tippeket, módszereket kínál. Az életmódprogramok segítenek, hogy a kedvező változás ne csak átmeneti legyen, hanem hosszú távon is fenntartható életformává váljon. A cikkek hiteles forrásokból, szakértők bevonásával készülnek. (forrás)

 

 

 

 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

 

 

Az ELLE arra ösztönzi a nőket, hogy felfedezzék és ünnepeljék egyéni stílusukat és erejüket az élet minden területén. Nyitottá és magabiztossá tesz, segíti a nőket az önkifejezésben, szabadságuk és határozottságuk megerősítésében. Mindeközben nem veszíti el kifinomult stílusát, humorát. Nemcsak a legújabb trendeket mutatja be, de támaszt nyújt a nőknek, hogy ezek segítségével alakítsák saját stílusukat, és mindenekfelett legyenek: stílusosak, szellemesek és szexisek. Nyitott, nemzetközi, véleményformáló és megbízható. (forrás)

 

 

 

2020 június–július

 

A Mindennapi Pszichológia az igényes nagyközönségnek szóló, érdekes, élvezetes, ugyanakkor tudományosan hiteles lélek- és önismereti folyóirat. A kéthavonta megjelenő 76 oldalas, színes lap kizárólag lélektani tárgyú vagy megközelítésű cikkeket közöl. A lapban gyakorló terapeuták és elméleti szakemberek tanulmányait, a legfrissebb tudományos kutatások eredményeit és a pszichológia legfontosabb képviselőivel készült interjúkat olvashatunk. (forrás)

 

 

 

 


Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap