Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap

Folyóirat ajánló - 2020. június

 

 

A Turista Magazin a Magyar Természetjáró Szövetség lapja, a hazai természetjárást népszerűsítő, egyben ismeretterjesztő kiadvány.

Évente 10 alkalommal jelenik meg nyomtatott és digitális formában. A cikkek témái földrajzilag elsősorban Magyarországhoz köthetők, de kitekintenek a Kárpát-medence egészére, és alkalmanként elkalandoznak külföldi tájegységekre is. Ösztönzik a túrázást, a természetjárást, valamint hazánk természeti és kulturális kincseinek megismerését, felfedezését. Cikkeikben rendszeresen bemutatják a kapcsolódó legújabb technikai fejlesztéseket, miközben hagyományőrző szerepvállalásukkal a tartós értékeket képviselik. (forrás)

 

A 2020. júniusi lapszám tartalma ITT tekinthető meg.

 

 

 

 

 

 

BBC History -  Világtörténelmi magazin

Népszerű ismeretterjesztő, informatív, színes havilap a történelem iránt érdeklődőknek.

A cikkek és az illusztrációk minőségére garanciát jelentenek a BBC és a Kossuth Kiadó szerkesztői és a neves szakértőkből álló szerzők.

(forrás)

 

 

 

 

 

 

 

 

A hazai informatikai sajtópiac egyik leghitelesebb szereplője a PC World, amely 1992 óta számos területen bizonyult pionírnak. A magazin egyszerre összpontosít a tartalom-előállítók eszközére, a PC-világra, illetve a modern tartalomfogyasztó és szórakoztatóelektronikai megoldásokra, miközben mindenki számára hasznosítható tippeket és tanácsokat kínál. A PC World azonban nemcsak a magazin, hanem egy exkluzív szolgáltatáscsomag teljes verziós szoftverekkel, biztonsági programokkal, videotesztekkel és más hasznos ajándékokkal. (forrás)

 

 

 

 

 

 

 

 

A CHIP magazin stílusosan, objektíven, közérthetően ír a legújabb termékekről és technológiákról. Tesztjei alaposak, függetlenek  - olvasóik mindig tudják, melyek a legjobb vételek, a legnagyobb átverések, hogyan hozzák ki a legtöbbet hardvereikből és szoftvereikből. Tippjeik és trükkjeik megkönnyítik a mindennapos számítógép-használatot, vásárlási tanácsadó rovatnk pedig segíti kiválasztani a legjobb termékeket és szolgáltatásokat.

A DVD-mellékleten exkluzív programválogatások, teljes verziós, fizetős programok és komplett, tesztgyőztes biztonsági csomagok találhatók. (forrás)

 

 

 

 


Tagintézmény

Deák Ferenc

Megyei és Városi Könyvtár

Aktuális

Galéria

közadatkereso
Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap