Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap

Folyóirat ajánló - 2020. június

 

 

A Turista Magazin a Magyar Természetjáró Szövetség lapja, a hazai természetjárást népszerűsítő, egyben ismeretterjesztő kiadvány.

Évente 10 alkalommal jelenik meg nyomtatott és digitális formában. A cikkek témái földrajzilag elsősorban Magyarországhoz köthetők, de kitekintenek a Kárpát-medence egészére, és alkalmanként elkalandoznak külföldi tájegységekre is. Ösztönzik a túrázást, a természetjárást, valamint hazánk természeti és kulturális kincseinek megismerését, felfedezését. Cikkeikben rendszeresen bemutatják a kapcsolódó legújabb technikai fejlesztéseket, miközben hagyományőrző szerepvállalásukkal a tartós értékeket képviselik. (forrás)

 

A 2020. júniusi lapszám tartalma ITT tekinthető meg.

 

 

 

 

 

 

BBC History -  Világtörténelmi magazin

Népszerű ismeretterjesztő, informatív, színes havilap a történelem iránt érdeklődőknek.

A cikkek és az illusztrációk minőségére garanciát jelentenek a BBC és a Kossuth Kiadó szerkesztői és a neves szakértőkből álló szerzők.

(forrás)

 

 

 

 

 

 

 

 

A hazai informatikai sajtópiac egyik leghitelesebb szereplője a PC World, amely 1992 óta számos területen bizonyult pionírnak. A magazin egyszerre összpontosít a tartalom-előállítók eszközére, a PC-világra, illetve a modern tartalomfogyasztó és szórakoztatóelektronikai megoldásokra, miközben mindenki számára hasznosítható tippeket és tanácsokat kínál. A PC World azonban nemcsak a magazin, hanem egy exkluzív szolgáltatáscsomag teljes verziós szoftverekkel, biztonsági programokkal, videotesztekkel és más hasznos ajándékokkal. (forrás)

 

 

 

 

 

 

 

 

A CHIP magazin stílusosan, objektíven, közérthetően ír a legújabb termékekről és technológiákról. Tesztjei alaposak, függetlenek  - olvasóik mindig tudják, melyek a legjobb vételek, a legnagyobb átverések, hogyan hozzák ki a legtöbbet hardvereikből és szoftvereikből. Tippjeik és trükkjeik megkönnyítik a mindennapos számítógép-használatot, vásárlási tanácsadó rovatnk pedig segíti kiválasztani a legjobb termékeket és szolgáltatásokat.

A DVD-mellékleten exkluzív programválogatások, teljes verziós, fizetős programok és komplett, tesztgyőztes biztonsági csomagok találhatók. (forrás)

 

 

 

 


Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap