Figyelem! Fontos felhívás!

ZEGerésző - Online helyismereti vetélkedő

Zalaegerszeg idén ünnepli első, 1247-es, írásos említésének 770. évfordulóját. Az ebből az alkalomból útnak indított, egész évet felölelő programsorozat részeként  a  Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár online helyismereti vetélkedőt hirdet.

Várjuk mindazok jelentkezését, akik érdeklődnek  Zalaegerszeg város története, nevezetes szülöttei  iránt.

Öt alkalommal teszünk közzé feladatlapokat 2017. május 20.-ától kezdődően minden hónap azonos napján.  A válaszok visszaküldése  online módon történik, a megoldásba bármikor be lehet kapcsolódni a korábbi feladatsorok kitöltésével.

A részt vevők között meglepetés ajándékokat sorsolunk ki, akik pedig az értékes fődíjakra pályáznak valamennyi kérdéssort helyesen kell megoldaniuk.

A válaszadók azonosítása e-mail cím alapján történik, ezért kérjük, hogy mindig ugyanarról a címről küldjék el a megoldásaikat.

A vetélkedő szeptember végén zárul, az eredményhirdetésre és díjkiosztóra az októberi Országos Könyvtári Napokon kerül sor.

A feladatok megoldásához segítség kérhető a megyei könyvtár helyismereti gyűjteményében vagy interneten a zegereszo@gmail.com illetve a helyism@dfmk.hu címen.


 

Támogatóink:

  

címkék: zegerésző