Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap

Tájékoztató a "Könyvtár a küszöbön" szolgáltatásról

 

Kedves Olvasóink!

 

A 2020. 11.11-én hatályba lépett 484/2020(XI.10.) Kormányrendelet értelmében a könyvtár területére látogató nem léphet be; ezért kibővítve újraindítjuk a Könyvtár a küszöbön szolgáltatásunkat.

Olvasóink számára a korábban megszokott szolgáltatásokat kívánjuk biztosítani, a könyvtár újbóli megnyitásáig, az alábbi módon:

Kölcsönzés:2020. november 11-től a katalógusból való választással történik, előzetes egyeztetés alapján. A kiválasztásban segít az otthonról interneten elérhető katalógusunk: http://dfmk.dfmvk.hu/dfmvk/katalogus

 Használati útmutatónkat itt találja: https://youtu.be/R0BEoAPr0dc

 

  • Az igényeket a honlapunkon lévő űrlapon, e-mail címen konyvfoglalas@dfmk.hu, vagy a 92/310-821 telefonszámon lehet egyeztetni. Kérjük, hogy adják meg a kért könyvek szerzőjét és címét az űrlap kitöltésével! Kérjük, hogy minden esetben adják meg nevüket, olvasójegyük számát és az elérhetőségüket (email-ben vagy a telefonon történő kérés esetén is). Igénybe lehet venni erre adatbázisunk Foglalás vagy Előjegyzés lehetőségét is.

Munkatársaink minden esetben egyeztetik Önökkel, hogy mikor jöhetnek a kért könyvekért, egyéb dokumentumokért.

  • Kérjük, hogy olvasójegyüket hozzák magukkal! A hosszabbítás kérését telefonon 92/310-821 és e-mailben, olvszolg@dfmk.hu tudják megtenni, vagy a honlapon található Olvasói állapot menüpont használatával.

A szolgáltatást CSAK BEIRATKOZOTT olvasóink számára tudjuk biztosítani, új beiratkozásra előre egyeztetett módon kerülhet sor.

A kölcsönzés helyszíne: Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Zalaegerszeg, Deák tér 6.

 

A visszahozott dokumentumok 72 órára karanténba kerülnek.

A kölcsönzés mellett lehetőség van másolásra, szkennelésre, laminálásra. Továbbra is biztosítjuk az irodalomkutatást, tájékoztatást, helyismereti információt – mindezt szintén előre egyeztetve, a könyvtár e-mail címén, olvszolg@dfmk.hu, helyism@dfmk.hu, vagy telefonszámán 92/310-821 kezdeményezve.

 

A kölcsönzésre illetve a többi szolgáltatás igénybevételére naponta 9.00-17.00 óra, szerdán 9.00-18.00 óra, szombaton 8.30-12.30 óra között van lehetőség.

 

 

Járványügyi szabályok

Kérjük, hogy a könyvtár előtti várakozás közben is tartsák be az előírt távolságot.

A könyvcsomag átvételekor KÖTELEZŐ a maszkviselés és a kesztyűhasználata.

A könyvtár munkatársai is kesztyűben és maszkban végzik munkájukat.

 

Zalaegerszeg, 2020. november 11.

Kiss Gábor s.k.

igazgató


Tagintézmény

Deák Ferenc

Megyei és Városi Könyvtár

Aktuális

Galéria

Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap