Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap

Irodalmi önismereti tréning - tájékoztató előadás

 

A foglalkozásokat Kajtár Krisztina okleveles irodalomterapeuta, magyar nyelv és irodalom szakos tanár, ALTC coach, tréner tartja.

 

A Képmás másképp önismereti tréning az irodalomterápia eszközén alapul. Az irodalomterápia egy művészetterápiás módszer, személyiségfejlesztő foglalkozásNem pszichoterápia vagy pszichológusi tevékenység.
A csoportban résztvevők életkoruknak megfelelő szövegeket olvasnak, illetve ehhez kapcsolódó kreatív feladatokat végeznek a foglalkozásvezető irányításával. A szöveg egy kiindulópont ahhoz, hogy elinduljon a segítő beszélgetés, aminek középpontjában a résztvevők, a középiskolás korosztály problémáállnak.
foglalkozások hatására a diákok önismerete mélyül, fejlődik önálló gondolkodásuk, problémamegoldásuk és szociális képességeik terén is pozitív változások érhetők el.
 
További tájékoztatáés regisztráció:
kajtar.krisztina.ev@gmail.com
A foglalkozásokra  2024. január 26-ig lehet regisztrálni.
 
A módszerről ingyenes tájékoztató előadás hallgatható meg a könyvtárban 2024. január 18-án 17.00 órakor, melyet Kajtár Krisztina tart. Minden érdeklődőt (diákokat, szülőket, pedagógusokat) szeretettel várunk.
 

 


Tagintézmény

Deák Ferenc

Megyei és Városi Könyvtár

Aktuális

Galéria

közadatkereso
Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap