Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap

"Egy kicsi mozgás mindenkinek kell" Dvd ajánlónk az otthoni mozgáshoz

Eredeti jóga – dinamikus
72 perc

A Dinamikus Yoga a klasszikus és a jelenkori testtartásokat egyesíti egy szigorú edzésben, mely egy kifinomult, árnyalt aerobik tevékenység. Az edzés több,  mint 30 testtartást használ.  A napüdvözlés 3 típusát, 7 főbb álló testtartást, plusz híd típusokat, előre hajlásokat, csavaró és erősítő kifordított testtartásokat. A dinamikus edzéssel magas fokú állóképességet, erőt és hajlékonyságot érhetünk el.


Dimamikus edzésprogram  (2012)
105 perc

A teljes testet megmozgató, intenzív zsírégető gyakorlatok
Végezze el ezt a dinamikus edzést a saját edzettségi szintjén! Indítson lassan, és gyorsuljon be, ahogy egyre fittebb lesz! Teljes sebességgel végezve ez az edzésprogram tökéletes az ambiciózus haladók és a keményen edzettek számára!


KO a kilóknak
126 perc

Hatékony alakformálás és zsírégetés.
A gyakorlatokat összeállította: Miló Viki

 


Kriston testreform – 3x15 perc torna
45 perc

A torna egy újfajta szemléletű női testedzési módszert képvisel. A gyakorlatok a női testre komponálódtak, összeállításuknál fontos szempont volt, hogy a tréning intenzíven hasson az alakra, miközben a lágy, női szervek védelmet élveznek, így védve a hasi szerveket tartó szalagokat, a gátizmokat és az itt elhelyezkedő visszereket. A belső szervek védelmén túl cél volt, hogy a torna intenzív hatást gyakoroljon a szervezet edzettségére, mindezt rövid edzésidőn belül, gondolva arra, hogy van, amikor csak negyedóra van arra, hogy „csináljunk valamit”.


Gerinctorna I, II (kezdő és haladó szinten)
130 perc

A napi tevékenység során (emelés, lehajlás, fordulás) elég egy rossz mozdulat, amitől a gerinc ízületi sérülhetnek. Létrejön egy tartós fájdalom, csökken a munkaképesség. A gyenge hátizom, rossz tartás, merev derék növeli a rizikót! A videoanyagokban hatékony hátizom és hasizom erősítő, valamint gerincmobilizálást elősegítő gyakorlatok található kezdőknek és haladóknak., melyek  gyógytornász útmutatásával otthon is könnyen elvégezhetők.


Mozogj újra velem!
65 perc

 A gyakorlatokat összeállította: Béres Alexandra
 

 

 


Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap