Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap

Ajánló folyóiratainkból

Kertészkedéssel kapcsolatos havilapok, illetve a mezőgazdaság különböző ágaval foglalkozó szakfolyóiratok is megtalálhatók könyvtárunkban.

A lapszámok a könyvtárunkban elérhetőek és a legfrissebb számok kivételével 7 napra kikölcsönözhetőek.

 

Újdonság a BBC Kertvilág c. kiadványa:

  

A BBC Kertvilág magazin a brit BBC Gardeners’ World, az Egyesült Királyság vezető kertészeti magazinjának a tartalmára épül. Népszerű szakértők adnak tanácsot a kezdő és gyakorlott hobbikertészeknek, praktikus információk olvashatók virág- és zöldségfajtákról, kertgondozásról. Foglalkozik a lap a legaktuálisabb kerti problémák megoldásával csakúgy, mint a szép és színes virágágyások kialakításával, mindezt érdekes cikkekkel és sok látványos fotóval alátámasztva.

 

 

A Csodakert hobbikertészekhez, kertkialakítással foglalkozó szakemberekhez, növény- és kerti újdonságok iránt érdeklődőkhöz szóló havonta megjelenő magazin. Minden számban számtalan színes és gyakorlatias ötletet adnak a terasz-, a díszkert színvonalas kialakításához színpompás növényekkel, épített kerti díszekkel - többféle stílusban. A kert karbantartását szolgáló kerti munkagépek, kéziszerszámok, kerti eszközök az aktuális kerti munkálatokhoz kapcsolódóan szerepelnek a cikkekben.

A Csodakert magazin a Hubert Burda Media Mein schöner Garten című magazinjának magyar nyelvű változata.

 

 

A címlapokra kattintva további információk olvasható az adott folyóirat tartalmára vonatkozóan.

    

    

     

 

 


Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap