Figyelem! Fontos felhívás!

Nyári zeneajánló

60 Years of Music (cop. 2016.)

Előadó: Morricone, Ennio ; The Czech National Symphony Orchestra

A CD Morricone hat évtizedet felölelő pályafutásának legjobb filmzene-részleteit tartalmazza, minden, a szerzőt kedvelő hallgatónak maradandó élményt nyújtva. Ennio Morricone több mint 80 éve komponál, a zene 60 éve a hivatása. A nevéhez fűződik majd’ 550 mozi- és filmzene megírása, emellett több mint 100 klasszikus művet jegyez. A polcon két Oscar-díjat és két Golden Globe-díjat őriz, de birtokol egy Grammy-díjat és vagy 25 további rangos elismerést.

A CD-t keresse könyvtárunkban!


Seven (2003)

Előadó: Enrique Iglesias

 

" Ezúttal a dalok szövegére próbáltam koncentrálni. Egy fülbemászó dal napokig a fejedben marad, de a szöveg időtlen. Természetesen személyes hangvételű a lemez, nagy hangsúlyt kap a szerelem, szeretet, de nem ez az egyedüli téma, amiről énekelek." -vélekedik Enrique az  albumról.

Hallgassa bátran, igazi kikapcsolódást és felüdülést kívánunk!

A CD kölcsönözhető, nálunk megtalálja!


Nobody but me (cop.2016)

Előadó: Michael Bublé

Michael Bublé, kanadai énekes, aki 2005-ben kezdte meg pályafutását az „It’s time” albumával, melyben híres feldolgozása az „I feel good” található. Leghíresebb zenéi közé tartoznak a 2011-es karácsonyi jazz-feldogozások.

 2016-os albumát, mely könnyed nyári zenéket tartalmaz és többféle zenei stílus találkozik egymással, szeretettel ajánljuk olvasóink figyelmébe.

Keresse a CD-t könyvtárunkban!

címkék: zeneajánló