Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap

Folyóiratajánló - 2021.01.

A "KÖNYVTÁR A KÜSZÖBÖN" szolgáltatás keretében továbbra is kölcsönözhetők folyóirataink

 

Új folyóirat könyvtárunkban: inGreen

A könyvtár elkötelezett a környezetvédelem mellett, és  próbálunk információkkal szolgálni arra vonatkozóan, hogyan tudjuk egyénileg, a hétköznapok szintjén gyakorolni az ezzel kapcsolatos tudatos magatartásunkat. Az Öko-sarokban elhelyezett könyvek mellett, ezt  szolgálja az új folyóirat is.

"Örömmel tapasztalható, hogy egyre divatosabb a zöld gondolkodás, vagyis környezettudatosan, a környezetünkkel harmóniában élni, természeti erőforrásainkkal bölcsen gazdálkodni. Mert számunkra még csak fontos, de gyermekeink jövője szempontjából már elengedhetetlen, hogy tanulva a múlt hibáiból, azokat orvosolva a mainál egészségesebb természeti és gazdasági körülmények között élhessünk. Ezért közös célunknak kell lennie, hogy idővel túllépve a divathullám jelentette kereteken, mindenki számára hétköznapi dologgá váljon például szelektálva gyűjteni a hulladékot, tudatosan vásárolni vagy hatékonyan kihasználni megújuló energiaforrásainkat. Ehhez a folyamathoz szeretnénk a magunk erejével egy kis többletlendületet adni, segíteni a gyakorlatorientált „zöld” gondolkodás térnyerését. ...." - olvasható a folyóirat impresszumában (forrás) Az utolsó szám tartalmára vonatkozóan ITT lehet tájékozódni.

 

 

 

Burda style 

A tematikus divatlapban egyedi stílut és eleganciát képviselő ruhákat mutatnak be, melyeknek szabásmintáját is tartalmazza a lap.

A januári szám szímszavakban: divatos, meleg, elegáns és nagyon retró.

 

 

 

 

 

A GEO Magazin jubileumi lapszáma a 15 éves magazint ünnepli, válogatást nyújt a legnépszerűbb történeteikből.

A National Geographic pedig az elmúlt év fontos pillanatait örökítette meg.

    A képen a következők lehetnek: 2 ember, , szöveg, amely így szól: „2020. DECEMBER 2021. JANUÁR 945 forint 21,6 5,57 GEO AVILAGOT FELFEDEZN ÉS MEGERTENI GEO KUBA GEO JAPAN Jubileumi fotópályázat GEO 2035 - világ múlva GEO MARS-MISSZIÓ GEO 1956 gyfürdői GEO ea John .Kennedy İZÜLETEK megtartoereje GEO GEO HIMALÁJA GEO HAWAII GEO RÓMA 15 ÉVES A MAGYAR GEO Válogatás legnépszerűbb történeteinkből: 1848 Kolibrik Angko ésKambodzsa böjtölésről. Mesterséges intelligencia PROBARATI.RARADIC.SOM FORRADALOM GEO GEO gyiptom irkapcsolatok GEO NEW ARÁK MAURITIUS Gran Canaria Fenntarthatóság Hanuka és karácsony Beethoven Állati időjósok”   

 

 

 

 

 


Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Széchenyi 2020
Európai Szociális Alap