Figyelem! Fontos felhívás!

Folyóiratajánló - 2021.01.

A "KÖNYVTÁR A KÜSZÖBÖN" szolgáltatás keretében továbbra is kölcsönözhetők folyóirataink

 

Új folyóirat könyvtárunkban: inGreen

A könyvtár elkötelezett a környezetvédelem mellett, és  próbálunk információkkal szolgálni arra vonatkozóan, hogyan tudjuk egyénileg, a hétköznapok szintjén gyakorolni az ezzel kapcsolatos tudatos magatartásunkat. Az Öko-sarokban elhelyezett könyvek mellett, ezt  szolgálja az új folyóirat is.

"Örömmel tapasztalható, hogy egyre divatosabb a zöld gondolkodás, vagyis környezettudatosan, a környezetünkkel harmóniában élni, természeti erőforrásainkkal bölcsen gazdálkodni. Mert számunkra még csak fontos, de gyermekeink jövője szempontjából már elengedhetetlen, hogy tanulva a múlt hibáiból, azokat orvosolva a mainál egészségesebb természeti és gazdasági körülmények között élhessünk. Ezért közös célunknak kell lennie, hogy idővel túllépve a divathullám jelentette kereteken, mindenki számára hétköznapi dologgá váljon például szelektálva gyűjteni a hulladékot, tudatosan vásárolni vagy hatékonyan kihasználni megújuló energiaforrásainkat. Ehhez a folyamathoz szeretnénk a magunk erejével egy kis többletlendületet adni, segíteni a gyakorlatorientált „zöld” gondolkodás térnyerését. ...." - olvasható a folyóirat impresszumában (forrás) Az utolsó szám tartalmára vonatkozóan ITT lehet tájékozódni.

 

 

 

Burda style 

A tematikus divatlapban egyedi stílut és eleganciát képviselő ruhákat mutatnak be, melyeknek szabásmintáját is tartalmazza a lap.

A januári szám szímszavakban: divatos, meleg, elegáns és nagyon retró.

 

 

 

 

 

A GEO Magazin jubileumi lapszáma a 15 éves magazint ünnepli, válogatást nyújt a legnépszerűbb történeteikből.

A National Geographic pedig az elmúlt év fontos pillanatait örökítette meg.

    A képen a következők lehetnek: 2 ember, , szöveg, amely így szól: „2020. DECEMBER 2021. JANUÁR 945 forint 21,6 5,57 GEO AVILAGOT FELFEDEZN ÉS MEGERTENI GEO KUBA GEO JAPAN Jubileumi fotópályázat GEO 2035 - világ múlva GEO MARS-MISSZIÓ GEO 1956 gyfürdői GEO ea John .Kennedy İZÜLETEK megtartoereje GEO GEO HIMALÁJA GEO HAWAII GEO RÓMA 15 ÉVES A MAGYAR GEO Válogatás legnépszerűbb történeteinkből: 1848 Kolibrik Angko ésKambodzsa böjtölésről. Mesterséges intelligencia PROBARATI.RARADIC.SOM FORRADALOM GEO GEO gyiptom irkapcsolatok GEO NEW ARÁK MAURITIUS Gran Canaria Fenntarthatóság Hanuka és karácsony Beethoven Állati időjósok”